Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 06.07.2022, 07:23

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 58
Головна » 2018 » Травень » 29 » Проект на уроці математики
09:38
Проект на уроці математики

Правильне харчування — це запорука здоров’я і гарного самопочуття. Як сказав Гіппократ: «Я є те, що я їм».  Заповіді здорового харчування: помірність у їжі; натуральні продукти; їжа повинна бути різноманітною; рафіновані продукти шкідливі; вживайте в їжу тільки ті продукти, в корисності яких для вашого організму ви впевнені; харчуйтеся природно.

Учні 6 класу Малнівського НВК Мостиського району на уроці математики під керівництвом вчителя математики Жук Жанни Романівни працювали над створенням міні проекту на тему « Організація раціонального харчування». Вони проаналізували переваги здорового харчування, значення для

здоров'я людини не тільки раціону харчування, а й якості продуктів, їх кількості та режиму прийому їжі; вживати в їжу тільки ті продукти, в корисності яких для вашого організму ви впевнені  Їжа повинна розподілятися за прийомами відповідно до біоритмів людини, режиму і характеру трудової та іншої діяльності. До дітей і школярів потрібно підходити індивідуально. Для забезпечення здорового харчування їм рекомендується 4-х разовий прийом їжі: сніданок 25% всього добового раціону, 2-й сніданок 15%, обід — 35%, вечеря — 25%. Для дорослих рекомендуються три режими здорового харчування

• переважно ранкове харчове навантаження — 50% раціону і по 25% на обід і вечерю;

• рівномірне харчове навантаження протягом дня — по 33% на сніданок, обід і вечерю;

• переважно вечірнє харчове навантаження — 50% всього добового раціону і по 25% на сніданок і обід (але не пізніше 18–19 години. Учні  шукали різноманітну  інформацію і по цих  даних  будували різновиди діаграм та графіки. Робили висновки.

      Мета цього  проекту: ознайомлення дітей  із загальними підходами до раціонального харчування, вміння робити свідомий споживчий вибір та формування культури здорового харчування.  Під час виконання проекту  учні працювали групами, були  розділені ролі, вчилися  взаємодіяти в колективі, шукали та аналізували інформацію, презентувати власні наробки на загал.

                                                                               Вчитель математики Жук Ж.Р.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 323 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2022
Конструктор сайтів - uCoz