Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 09:45

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 58
Головна » 2018 » Грудень » 10 » Зустріч з воїнами Збройних Сил України
16:28
Зустріч з воїнами Збройних Сил України

   

Зустріч з воїнами Збройних Сил України

6 грудня  відзначається День Збройних Сил України – це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Виховання громадянина, патріота своєї Батьківщини – одне з найважливіших завдань сьогоднішньої школи.

В рамках святкування Дня Збройних Сил України класні керівники 5-11 класів провели виховні години : «Є така професія – Батьківщину захищати», «Герої нашого часу», «Вірний син я свого роду, українського народу», «Повертайся живим», «Майбутні захисники Вітчизни» .

Учні ОНЗ Малнівського НВК під керівництвом педагога-організатора Тимо О.М. та керівника хорового  гуртка Гусяк М.М.  завітали в гості та привітали з професійним святом військовослужбовців підрозділу Збройних Сил України протиповітряної оборони, який знаходиться на території нашого села .

Діти висловили військовим свою повагу та вдячність за мир і спокій у рідному селі. В ході святкового концерту учні продемонстрували воїнам підрозділу свої творчі та танцювальні здібності, школярі підготували багато вокальних номерів. Вони співали про рідну країну - сильну державу, про мужніх захисників Вітчизни, а також про себе - молодь, яка має майбутнє завдяки сміливості та самовідданості українських воїнів.

Символіка дитячих танців передавала розуміння складнощів життя і служби бійця ЗСУ. Флешмоб відобразив сум за полеглими побратимами армійців.

Окрім цього учні розповідали зворушливі вірші з елементами театральної постанови.

Директор ОНЗ НВК Горун І.С. також привітав військовослужбовців Збройних Сил України з професійним святом та побажав здоров'я, злагоди, щастя та миру. Серед військовослужбовців цього підрозділу багато випускників нашої школи. Вони стережуть мирне небо на східних рубежах країни в Луганській області.  Після завершення свята заступник командира підрозділу капітан Костерева Р.С., колишній учень нашої школи, звернувся з такими словами: «Дякуємо  за чудове свято, яке зігріло наші серця теплом та додало нам сил і натхнення. Ми бачимо яка зміна у нас підростає і ми в свою чергу зробимо все щоб ви мали змогу навчатися ,відпочивати та радіти життю під мирним небом.».

Героїв, які віддали життя захищаючи Україну, вшанували хвилиною мовчання.

Концерт подарував учасникам та гостям заходу масу позитивних емоцій та вражень.

Директор  ОНЗ НВК                                         Горун І.С.

Переглядів: 286 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz