Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 19:23

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Ви навчаєтеся в нашому закладі?
Всього відповідей: 64
Головна » 2017 » Грудень » 12 » Зустріч старшокласників з прикордонниками відділу прикордонної служби «Малнів»
16:20
Зустріч старшокласників з прикордонниками відділу прикордонної служби «Малнів»

Вже стала доброю традицією зустріч учнів старших класів Малнівського НВК  в День Захисника України із  прикордонниками військової частини, яка розташована у нашому селі.

Заступник начальника по персоналу відділу прикордонної  служби «Малнів», капітан Олександр Макурін звернувся із словами привітання та розповів учням про історичний шлях військового підрозділу, його призначення, можливості та бойовий досвід.

Військовослужбовці продемонстрували юним гостям зразки зброї та техніки, яка є на озброєнні у прикордонної служби України. Кожен міг із задоволенням потримати в руках зброю і відчути себе справжнім воїном-захисником. Разом з військовими учні розбирали та збирали автомат Калашникова, його конструкцію та призначення кожної частини.

Також юнаки та дівчата ознайомилися з умовами проходження служби та проживання військовослужбовців. Учні запитували про умови та специфіку військової служби в прикордонних військах, забезпечення боєприпасами, спорядженням, про заробітну плату, умови контракту та безліч інших запитань.

На завершення зустрічі вчитель Захисту Вітчизни Шегинський М.М.  та учні висловили слова подяки за можливість побачити справжнє військове життя прикордонників, поділилися своїми враженнями, подякували за важку службу, що дає можливість усім нам мати мирне небо над головою та привітали наших воїнів з професійним святом – Днем Захисника України, побажали військовим щастя, богатирського здоров’я та незламної волі у захисті нашої славної України.

Захід відбувся в рамках шкільної програми предмету «Захист Вітчизни» та з метою сприяння у профорієнтаційній роботі щодо проходження служби за контрактом у Збройних силах України.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 295 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz