Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 09:08

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 58
Головна » 2021 » Січень » 6 » « Український сувенір-2020»
00:51
« Український сувенір-2020»

   
З метою залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік на базі КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» 15 грудня 2020 року проходив обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір». 
Створюючи українські сувеніри, школярі поповнили свої знання про українські народні ремесла, збагатили та розширили сферу пізнання рідної природи і традицій свого народу. Українська іграшка з природного матеріалу в дитячих руках – то важлива ланка в міцному ланцюзі, що з’єднує людину з минулим і майбутнім.
Учениця  11 класу ОНЗ Малнівського НВК Куп`як Марія разом з керівником гуртка « Сувенірна майстерня» Куп`як З.С. підготували роботу «Оберіг  Різдва» яка здобула ІІ- місце.
 
На конкурс представлено понад 150 робіт школярів закладів загальної середньої та позашкільної освіти області та м.Львова.
«Новорічна композиція – 2020»
15 грудня 2020 року на базі КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» з метою пропаганди бережливого ставлення до природи, формування умінь і навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні пройшов обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція».
Учениця 10 класу ОНЗ Малнівського НВК Жук Христина разом з керівником гуртка « Сувенірна майстерня» Куп`як З.С. підготували чудову роботу у номінації «Сюжетна композиція»  яка здобула ІІІ-місце.
 
Напередодні зимових та Різдвяних свят так хочеться дива! Тому, виготовлені поробки, у які діти вкладали крапельку душевного тепла, можуть стати чудовим подарунком для близьких.
На виставку-конкурс представлено понад 400 робіт школярів  закладів загальної середньої  та позашкільної освіти області та м. Львова.

Переглядів: 177 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz