Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 03:19

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 58
Головна » 2018 » Вересень » 7 » Святкування Першого дзвоника в ОНЗ Малнівському НВК
13:57
Святкування Першого дзвоника в ОНЗ Малнівському НВК

Святкування Першого дзвоника  в ОНЗ Малнівському НВК

Традиційно ОНЗ Малнівський НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів»  розпочав навчальний рік з урочистої лінійки  присвяченої Дню знань. Урочисте свято розпочала заступник директора ОНЗ  НВК з навчально-виховної роботи Яксманицька М.М.. Звучить державний гімн України. Школярів особисто прийшли привітати сільський голова  Іван Корпесьо,  голова Мостиської РДА Буняк С.О.,голова Мостиської об’єднаної територіальної громади Сторожук С.С ,отець Андрій Павелко. Вони привітали дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали міцного здоров’я, активних трудових буднів, виростати достойними громадянами неньки  – України.
Цього дня на святі лунали українські пісні, діти розповідали вірші. Цьогоріч 22 учнів 1 класу  вперше переступили поріг ОНЗ  Малнівського НВК.
Першачки вперше ознайомились з шкільними класами та отримували щирі вітання від батьків. Під час урочистої лінійки першокласники отримали традиційні  подаруночки від майбутніх випускників . Директор ОНЗ НВК  Горун І.С. привітав учнів із початком навчального року. Він, зокрема, сказав, що навчальний рік для вчителів і учнів, це як посівна для хлібороба, який сіє зерно, щоб зібрати врожай хліба, учитель же сіє знання, мудрість, щирість, доброту, взаємоповагу у своїх вихованців, які будуватимуть вільну, незалежну Україну. Особлива увага була приділена і випускникам школи, для яких перший дзвоник у рідній школі і перше вересня  уже не повториться. Директор НВК вручив Похвальні листи відмінникам навчання. Тож батькам, вчителям та учням побажав очільник закладу злагодженості в стосунках, розуміння. На першому дзвонику всі учні ОНЗ НВК були у вишиванках.
Багато теплих і щирих слів було сказано цього дня винуватцям свята. Після завершення урочистостей  продзвенів  перший дзвінок і покликав першокласників у клас, де для них перша вчителька провела перший урок.Також відбулося освячення школярика ОНЗ Малнівського НВК .Настоятель храму отець Андрій провів освячення школярика, побажав, щоб новий транспортний засіб приносив тільки користь для дітей, громаді села, не ламався і довго служив

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 335 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz