Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 10:44

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 58
Головна » 2019 » Лютий » 18 » Оберіть собі роботу до душі, і Вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті
11:08
Оберіть собі роботу до душі, і Вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті

     

 

«Оберіть собі роботу до душі, і Вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті» (Конфуцій)

Дійсно, робота, спеціальність є однією зі складових нашого повноцінного та щасливого життя. Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей, а тому, вступ до вищого навчального закладу є важливим життєвим проектом для кожного абітурієнта. Саме якісна профорієнтаційна робота у школі, у позашкільних навчальних закладах, у професійному середовищі сприяє цілеспрямованому розвитку здібностей і талантів людини, зростанню її професіоналізму, працездатності, збереженню здоров’я і виступає одним із найважливіших елементів державної політики у сфері соціального захисту та зайнятості населення.

Цьогоріч когорту українських студентів поповнили 23 випускники ОНЗ Малнівського НВК, дев’ять  з яких обрали престижні вищі навчальні заклади України.

Так Воїнська Христина та Капустянська Ольга стали студентками Івано-Франківського медичного університету, який готує хороших спеціалістів своєї справи. А Павелко Марія – майбутній фармацевт,яка навчається у Львівському медичному університеті імені Данила Галицького.

 Срібний медаліст нашої школи, Крисун Ігор, обрав спеціальність «Англійська філологія»  у  Національній академії Державної прикордонної служби Україні імені Б.Хмельницького. В академії курсанти здобувають дві вищі освіти:військову та цивільну. Тут постійно проводяться заняття із загальної тактики,фізичної та вогневої підготовки, також щоденно відбуваються заняття із основних цивільних дисциплін,у його випадку – з англійської  мови.  

Мельник Іра, Яксманицька Діана та Величко Кароліна обрали кваліфікацію «Психологія» у Львівському державному університеті внутрішніх справ. Вони і надалі залишаються такими активістами   як і в школі, а саме  -постійними  учасниками художньої самодіяльності на теренах університету.

Прийма Павліна та Хомік Марія навчаються у Львівському коледжі харчової та переробної промисловості за спеціальністю «Готельна справа.Туризм». Дівчата дуже задоволені обраним фахом,який відкриває можливості вдалого працевлаштування не тільки в Україні, але й за кордоном.

 

 

Федевич Вікторія - студентка ВПУ побутового обслуговування на факультеті «Флорист. Оформлювач». Професія їй дуже подобається, адже допомагає відкривати нові знання та можливості і реалізує їх у дійсність. Під час виробничої практики студенти виготовляють як осінні, так і новорічні роботи,весняні та весільні бутоньєрки,гребінчики на волосся та багато іншого. Свої вироби Вікторія презентує на своїй сторінці у соцмережах.

 

На даний час, дуже дефіцитними на ринку праці є професія тракториста, машиніста, слюсара, тесляра ,автомеханіка. Саме цей факт і врахували Жук Назар, Коваль Назар, Прийма Юрій, які навчаються у Судововишнянському вищому професійному ліцеї. Шекета Назар, Колтика Іван та Ільчишин Василь  також обрали робітничі професії у Ставропігіївському училищі.

Усі вибрані  професії  є стратегічно важливими, визначальними  рушіями поступального руху вперед, враховуючи реалії сьогодення.

Тож, сподіваюся ,що  колись не тільки школа , але й Україна буде  гордитися   розумними, талановитими, цілеспрямованими, амбітними особистостями нашими колишніми випускниками!

 

Класний керівник випуску 2018 року Павлишин Н.М.

Переглядів: 239 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz