Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 03:34

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Ви навчаєтеся в нашому закладі?
Всього відповідей: 64
Головна » 2020 » Грудень » 19 » На базі ОНЗ Малнівського НВК відбулося відкрите засідання туристисько-краєз гуртка "Горизонт" під керівництвом вчителя географії Симець Л.І.
15:47
На базі ОНЗ Малнівського НВК відбулося відкрите засідання туристисько-краєз гуртка "Горизонт" під керівництвом вчителя географії Симець Л.І.

        У заході взяли участь члени гуртка учні 7-11 класів.
     Основною метою заходу було: розширити знання учнів про Україну як державу, в якій ми живемо; ознайомити учнів з істрично відомими місцями України; формувати і розвивати патріотичні почуття учнів, любов та повагу до рідної землі; виховувати почуття громадянськості й гордості за свою Батьківщину, за історичне минуле українського народу; розвивати пізнавальний інтерес до минулого і сьогодення.
        Епіграфом до виховного заходу взяли слова відомого українського поета Василя Симоненка: "Ураїно! Доки жити буду, доти відкриватиму тебе !" Ми живемо у час новітніх технологій і за щоденними турботами часто не помічаємо, а іноді і не знаємо, скільки прекрасного, унікального, святого, історичного надбання нашого народу знаходитися поруч з нами. Учні мали можливість разом із гостями, хоч на годину доторкнутися серцем і душею до історії українського народу, познайомитися з унікальними творіннями рук його, навчитися цінувати і любити прекрасне, неповторне надбання наших предків. А любов до Батьківщини завжди починається з живого почуття любові до рідної природи, із прихильності до тієї землі, на якій виріс.

Переглядів: 142 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz