Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 18:22

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Ви навчаєтеся в нашому закладі?
Всього відповідей: 64
Головна » 2018 » Листопад » 21 » Методична зустріч вчителів 2-х класів
11:14
Методична зустріч вчителів 2-х класів

         

            

Нова освітня парадигма, що є пріоритетною в освіті, розглядає формування компетентної особистості, орієнтацію на інтерес до предмета є невіддільною від інтересу до особистості педагога і спрямована на становлення його професійного іміджу.

          Професія вчителя початкової ланки освіти є особливою. Адже перша вчителька – педагог, який уособлює уявлення майбутніх першокласників та їх батьків про всіх вчителів. Можна сказати, що її імідж виконує важливу соціальну місію, є своєрідним інструментарієм, що допомагає вибудовувати взаємини з навколишнім світом.

         З метою сприяти формуванню позитивного іміджу педагога, розвитку мотивів особистості до пізнання та творчості, підвищення власної самооцінки 15 листопада на базі ОНЗ Малнівського НВК зібрались вчителі 2-х класів на  методичну зустріч з елементами тренінгу на тему: «Професійна компетентність педагога, як важлива складова іміджу сучасного навчального закладу».

        Цікавим та пізнавальним був практичний блок засідання, де керівник Гладка О.С. підготувала міні-лекцію «Розвиток професійно-особистісного іміджу педагога початкової ланки освіти» та провела тренінг «Модель сучасного вчителя». Учасники зустрічі Баландюх М.М. та Остафійчук О.В. підготували виступи на тему «Самоосвіта,як неодмінна умова підвищення особистісно-професійної компетентності вчителя початкової ланки». Заключною частиною засідання стали обмін досвідом «Я – творча особистість» та експрес-огляд «Радимо почитати». Позитивні емоції та гарний настрій подарували другокласники (класовод Гладка О.С.) , виступивши з літературно-музичною композицією «Дива на осінньому городі».

        На завершення учасники методичної зустрічі висловили вдячність за гостинність, теплий прийом, нові ідеї та продемонстрований досвід роботи.

 

Керівник методоб’єднання вчителів 2-х класів                 Гладка О.С. 

Переглядів: 257 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz