Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 19:30

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Ви навчаєтеся в нашому закладі?
Всього відповідей: 64
Головна » 2018 » Листопад » 5 » До 100 – річчя від дня народження В.О. Сухомлинського
12:36
До 100 – річчя від дня народження В.О. Сухомлинського
  1.         
  2. До 100 – річчя від дня народження В.О. Сухомлинського

 

   Без батьківської мудрості немає виховуючої  сили сім’ї. Батьківська мудрість стає духовним надбанням дітей: сімейні стосунки, побудовані на громадянському обов’язку, відповідальності, мудрій любові й вимогливій мудрості батька й матері, самі стають величезною виховуючою силою

                                                                                                             Василь Сухомлинський

 

Дані слова стали епіграфом  до педагогічних читань учителів ОНЗ Малнівського НВК , які було проведено 23.10.2018року та педагогів Малнівського ЛОО 30 жовтня 2018 року в ОНЗ Малнівському НВК на тему «Батьківська педагогіка В.Сухомлинського: проблеми взаємодії школи і сім’ї у контексті сучасних  освітніх і суспільних запитів». Участь в них приймали педагоги Чернівського і Соколянського НВК, Старявської, Малнівськоволянської, Гостинцівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Мелешківської та Підгатської ЗОШ І ступеня.

Заступник  директора з навчально-виховної роботи  Козова М.О. підготувала відповідно до теми презентацію, виставку книг В. Сухомлинського. Ознайомила присутніх з новим виданням серії «Видатні українські педагоги» , В. Сухомлинський, а також  Програмою Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю від дня народження видатного українського педагога В.О. Сухомлинського, яка  відбулася 18 жовтня 2018 р. у ЛНУ «Львівська політехніка», учасниками  якої були заступники директорів, що проходили курсову підготовку у ЛОІППО. Коротко довела до відома найцікавіше з конференції. Порекомендувала опрацювати дану книгу педагогам, оскільки кожна стаття сучасних науковців, викладачів вищих навчальних закладів, учителів-практиків розкриває шлях реалізації науково-педагогічної діяльності  видатного українського педагога В.О. Сухомлинського в сучасній українській школі. Також переглянули фільм «Школа  Василя Сухомлинського».

Присутні педагоги усіх шкіл підготували цікаві, змістовні, пов’язані з сьогоденням  виступи. Розкриваючи кожен пункт плану педчитань,  ними використано безцінну спадщину настанов, порад В. Сухомлинського, які були і на даний час є актуальними в житті школи, батьків, учня, вчителя, які віддзеркалюють його велич і значущість. Поділилися досвідом своїх педагогічних надбань щодо виховання  «своїх дітей», роботи з батьками на сучасному етапі життя, діяльності школи.

 Питання батьків: «Як? Як виховувати? Як знайти гармонію батьківської любові й вимогливості? Як дати дітям щастя?» - найболючіші. На них необхідно давати відповідь, як батькам, так і школі. Праці В.О. Сухомлинського його «Батьківська педагогіка» не застаріли – це настільні книги батьків і педагогів у вихованні  дітей у сім’ї, а також розв’язанні проблем взаємодії школи і сім’ї  у контексті сучасних освітніх і суспільних запитів.

 

Заступник директора                                                                                 Козова М.О.

з навчально – виховної роботи           

      

 

Переглядів: 267 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz