Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 08:28

ОЗ "Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів"

Меню
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Вакансії
[03.01.2018][Вакансії]
Вакансії у ОЗ Малнівському ЗЗСО І-ІІІст. (0)
Година
Наше опитування
Ви навчаєтеся в нашому закладі?
Всього відповідей: 64
Головна » 2019 » Квітень » 24 » Учні ОНЗ Малнівського НВК - бронзові призери ІІ етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя»
11:50
Учні ОНЗ Малнівського НВК - бронзові призери ІІ етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя»

   

11 квітня 2019 року в Мостиському районі під егідою Національного олімпійського комітету України та за сприяння Мостиської РДА проводився І етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». Основна мета заходу - пропаганда здорового способу життя, залучення школярів до занять фізичною культурою та спортом, поширення ідеї олімпізму. І етап змагань проводився на локальних освітніх світніх округах, одним з таких округів був ОНЗ Малнівський НВК, де команда «Майбутні олімпійці» здобула І місце, здолавши команди Соколянського НВК, Чернівського НВК та Старявської ЗОШ.

        ІІ етап (районний) проводився 18 квітня на стадіоні «Карпати» м. Мостиська. В змаганнях прийняли участь 6 команд – переможці І етапу на локальних освітніх округах: Мостиська ЗОШ №3, Судововишнянський НВК, Раденицький НВК, Мишлятицький НВК, Малнівський НВК та Хоросницький ЗЗСО. Комплексна програма заходу включала три складові: спортивна вікторина на олімпійську тематику, комбінована естафета та перетягування линви. Команда ОНЗ Малнівського НВК «Майбутні олімпійці» під керівництвом вчителів фізичної культури Черкавського І.М. та Жили Я.І. стартувала  досить невдало, зробивши кілька помилок та набравши за це додаткові штрафні секунди в комбінованій естафеті – фінішувала на VI місці. В перетягуванні линви – I місце, в фінальній зустрічі «Майбутні олімпійці» перемогли команду Судововишнянського НВК. В спортивній вікторині учні Малнівського ОНЗ НВК, давши найбільшу кількість правильних відповідей, посіли також І місце. У підсумку переможцем змагань стала команда Хоросницького ЗЗСО, Судововишнянський НВК – ІІ місце, Малнівський ОНЗ НВК – ІІІ місце, Мостиська ЗОШ №3 – ІV місце, Мишлятицький НВК – V місце, Раденицький НВК – VI місце. Команди-призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами Мостиської районної державної адміністрації, які вручив голова Мостиської РДА Буняк С.О.

 

Вчитель фізкультури                                                       Черкавський І.М.

Переглядів: 214 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Категорії розділу
Фінанси [0]
Нормативні документи [0]
Вакансії [1]
Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти [4]
Методична робота [0]
Розповісти друзям
Перекладач
Перевести эту страницу
Переводчик PROMT©
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
УстановитеFlash player
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz